Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Lavazza

A Lavazza Nespresso kapszulás kávék az igazi olasz kávék szerelmeseinek készülnek. A Lavazza az egyik legismertebb kávézó az olasz kávézók között, amely az olasz kávéházak hagyományait ötvözi a modern technológiával.

A Lavazza Nespresso kapszulás kávék tökéletesen illeszkednek a Nespresso kávéfőzőkhöz, így a tökéletes kávézás élményét élvezheti otthonában, vagy az irodában. A kapszulák kiváló minőségű, őrölt kávét tartalmaznak, amelyeket kizárólag a legjobb minőségű kávébabokból készítenek el.


6termék 16

A Lavazza Nespresso kapszulás kávék számos összetételben és pörkölési profillal érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt. Megtalálható a krémes eszpresszó, a latte macchiato, a cappuccino, a lungo és még sok más.

 

A Lavazza kapszulás kávék egyedülálló kávéélményt nyújtanak, amelyet az olasz kávék kiváló minőségével és intenzitásával párosítanak. Az egyedi pörkölési folyamatnak köszönhetően, amely az olasz kávék készítésének hagyományait követi, a kapszulák íze és aromája intenzívebbé válik, és a kávé ízében, textúrájában és aromájában a tökéletességet éri el.

 

A Lavazza Nespresso kapszulás kávék kiváló minőségű, friss és aromás kávét kínálnak, amelyek garantálják az igazi olasz kávéélményt otthonában vagy az irodában. Az újrahasznosítható anyagokból készült kapszulák használata pedig környezetbarát megoldást jelent a kávéfogyasztás terén.

 

Összefoglalva, ha minőségi olasz kávét keres, akkor a Lavazza Nespresso kapszulás kávék az Ön számára készültek. Az ízletes és aromás kávék kiváló minőségű kávébabokból készülnek, és számos ízben elérhetők, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelőt. Válasszon a különböző ízek

Szűrés
Összetétel
Intenzitás