Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Rooibos teák

A modern életmód kitűnő kiegészítője

A Rooibos tea koffeinmentes ezért esti teának is kiváló, segíti a pihentető alvást és gyerekek számára is adható. Ásványi anyagokban (kalcium, mangán, fluor, cink, magnézium, réz) igen gazdag, csökkenti a stresszt, antioxidáns tulajdonságánál fogva lassítja a természetes öregedést. Emellett alacsony a csersav tartalma, ezért kevésbé savasít.

Az íze már magában is édeskés ezért nem szükséges édesíteni. Fogyasztható egész évben melegen és hideg italként is. Színe vörös a fermentációnak köszönhetően.

Fogyasztása: 90-95 °C-os vízben 3-5 percig érdemes áztatni majd leszűrni.


6termék 16

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A vörös fokföldirekettye másnéven Rooibos egy Dél-Afrikai cserje melynek zsenge hajtásait nyáron szüretelik, majd zúzzák, zárítják, aprítják, halmokba rakva fermentálják. A fermentálástól kapja meg jellegzetes vörös színét. A teát gőzöléssel sterilizálják, megszárítják, majd átrostálják, végezetül pedig csomagolják.

Az 1700-as évektől van írásos feljegyzés európai használatáról és évszázadok óta jelen van az orvoslásban is. Jelentős az ásványianyag és az antioxidáns tartalma, segít leküzdeni a  gyulladásos folyamatokat.

Ma már előszeretettel fogyasztják nem csak natúr teakénk, de ízesítve is gyakran használják, teakeverékekbe különböző fűszerek, gyümölcsök és egyéb szárított növényi részek hozzáadásával.

Ha igazi tea rajongó vagy érdemes ezt is kipróbálni!

Szűrés
Ár
 (Ft)
2 350 Ft - 5 000 Ft