+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Rólunk

Üdvözlünk a KávéVerzum weboldalán!

Ezt az egyedi univerzumot azért hoztuk létre, hogy egy helyen megtalálj minden szükséges terméket és információt, ami egy csodás kávé- vagy teaélményhez kell.

Küldetésünk, hogy az otthoni kávézás, teázás ne csak egy napi rutin, hanem valódi gasztronómiai élmény legyen.

Cégünk egy fiatal családi vállalkozás és lelkes csapatunkkal azon dolgozunk, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőségű termékeket élvezhessék.

Széles és folyamatosan bővülő termékkínálatunkban szinte minden megtalálható, amire az igényes kávé- és teakedvelőknek szüksége lehet. Legyen szó otthoni vagy irodai fogyasztásról. A kávé hobbisták számára is számos kiegészítőt kínálunk, hogy a kávékészítés folyamata is igazi élmény legyen.

Polcainkon helyet kaptak a jól ismert világmárkák, hazai pörkölők friss tételei, valamint gasztro (Horeca) kávék is. Emellett kávéfőzők, barista eszközök, és minőségi szálas tea választékunk is elérhető, kiegészítőkkel együtt.

Látogass el szaküzletünkbe vagy fedezd fel webshopunkban a Kávéverzum világát!

 

Történetünk

Nem is olyan rég, egy messzi, messzi galaxisban…, pontosabban 2022-ben egy fiatal pár elindult az álmaik útján és családi vállalkozást alapítottak. Közös hobbijuk a kávé készítése, élvezete és a kávékultúra megismerése adta az ihletet. Álmuk egy olyan kávé-tea szaküzlet (közösségi tér) és webáruház felépítése volt, ahol a vásárlók minőségi és széles kínálatból válogathatnak, ahol az érdeklődők támogatást kaphatnak abban, hogyan emeljék új szintre az otthoni kávé-, és teakészítést. 

Céljuk, hogy ezzel is hozzájáruljanak a hazai kávé és tea kultúra fejlődéséhez.

Néhány mérföldő

2022 Május: A KávéVerzum weboldal indulása

2023 Március: Kávé-Tea szaküzlet nyitása Dunaharasztiban, a Fő út 178. szám alatt.

2024 Március: Kipróbálható demo kávégépek és időpont foglaló rendszer (Díjmentesen igénybe vehető szolgáltatás, ahol az érdeklődők vásárlás előtt többet megtudhatnak a kávégépekről, azok funkcióiról és beállításairól).

 

Értékeink

Hiszünk az innovációban, a minőségben és az ügyfélközpontúságban. Kultúránkat a nyitottság, az együttműködés és a folyamatos fejlődés jellemzi. 

Mi is emberek vagyunk. Nem állítjuk, hogy tökéletesek vagy mindentudóak lennénk, de mindig a legjobbra törekszünk és mindig tanulunk új dolgokat. A folyamatos fejlődés nálunk nem csak a termékportfólió bővítését jelenti, hanem ezen jócskán túlmutat. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a belső folyamataink minél hatékonyabban legyenek, hogy vásárlóinkat a leggyorsabb és a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni. Figyelmet szentelünk weboldalunk fejlesztésére, a felhasználói élmény javítására, az információk minőségének folyamatos javítására, hogy az oldalra látogatók minden szükséges információt megkapjanak és már a vásárlás is egy élmény legyen. Nem utolsó sorban pedig Önmagunk fejlesztése, hiszen rendkívül fontosnak tartjuk, hogy minőségi és szakmai segítséget tudjuk nyújtani minden kávés és teás kérdésben.

Mindig jó érzéssel tölt el minket, amikor vásárlóink értékelik erőfeszítéseinket, ezt mi sem tükrözi jobban, mint 99,4%-os vásárlói elégedettség.

Kapcsolat

Lépj velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken:

e-mail: info@kaveverzum.hu

telefon: +36 70 578 8141