Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Illy

Az illy kávé egy prémium minőségű kávé márka Olaszországból, amely széles választékban kínál kávétermékeket a világ minden kávérajongójának. Az illy kávé kínálatában megtalálhatók a szemes, őrölt kávé, kávékapszulák és kávépárnák is, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és elkészítési módjának megfelelő terméket.

Az illy kávék 100% arabica kávészemekből készülnek, amelyek a világ legjobb termőterületeiről származnak. A kávészemek gondosan válogatják és pörkölik, hogy a kávébabok legjobb ízét és aromáját kihozzák. Az illy kávé jellegzetes, krémes és kiegyensúlyozott ízű kávé, intenzív aromájáról híres világszerte.


7termék 17

Az Illy Caffé-t a magyar származású Illy Ferenc alapította 1993-ban. Ő volt, aki feltalálta a frissen pörkölt kávé vákuum csomagolást, amire speciális fémdobozokat használt. Így a kávét nem a kliens előtt kellett pörkölni, az ily módon csomagolt kávé hosszabb távon megőrizte aromáját és illatát. Illy Ferenc módszerének titka az volt, hogy nagy nyomás alatt a kávéban levő oxigént nitrogénnel helyettesítette, így a frissen pörkölt kávé eredeti állapotában konzerválódott, az aromák nem oxidálódtak.

Az illy kávé kínálatában számos termék található, amelyek megfelelnek minden igénynek, legyen szó egész kávészemről vagy őrölt kávéról, kávékapszulákról vagy kávépárnákról.

Az Illy Caffé kiemelkedően fontosnak tartja a fenntarthatóságot és elkötelezett a kis termelők támogatása és a környezetvédelem mellett. Ez a felelősségteljes és fenntartható termelés biztosítja, hogy minden csésze illy kávé nem csak ízletes, hanem társadalmilag és környezetvédelmi szempontból is felelősségteljes.

Összefoglalva, az illy kávé prémium minőségű kávéélményt nyújt, amely másokat messze maga mögé utasít. A minőségre, a fenntarthatóságra és az innovációra összpontosító illy kávé tökéletes választás a kávékedvelőknek, akik a legjobbat keresik.

Szűrés
Pörkölés
Savasság
Intenzitás
Kávébab eredete