Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

KRUPS

A KRUPS kávéfőzők élettartamának megóvása és a lefőzött kávé minőségének megóvása szempontjából fontos a megfelelő és időben elvégzett karbantartás és tisztítás. KRUPS karbantartó anyagaink segítségével egyszerűen fenntarthatja kávéfőzője egészségét. Krups tisztító tabletta, vízkőoldó, vízszűrő valamint kávézsír eltávolító folyadékok, valamint egyedi karbantartó csomagjaink vásárlóink kényelméért.


13termék 113

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

Megfelelő minőségű kávét csak tiszta és karbantartott kávéfőzővel, valamint megfelelő beállítással tudunk elérni.

 

Vízszűrő alkalmazása

A KRUPS Aqua Claris vízszűrő alkalmazása vízből kiszűri a klórt és a nehéz fémeket, ugyanakkor a fontos ásványi anyogokat megtartja, ami hozzájárul a frissen őrölt kávébabokból való ízek és aromák kioldodásáért. Csökkenti a vízkő kialakulásának lehetőségét, így meghosszabbítja a szükséges vízkőmentesítési időtartamot. Gondoskodjon gépéről és használattól függően 2-3 havonta cserélje ki a vízszűrőt.

 

Víztartály és szemes kávétartály karbantartása

A víz minősége által befolyásolt legjobb ízű kávé megőrzése és higiéniai okok miatt javasoljuk, hogy kizárólag friss vizet
használjon, a víztartályt pedig naponta tisztítsa meg forró vízzel és üvegkefével.

A kávébabok zsíros lerakódásokat hagyhatnak a tartályon, amelyek befolyásolhatják a kávé minőségét. A kávé ízének
megőrzése érdekében és higiéniai okokból javasoljuk, hogy minden újratöltést követően törölje le száraz, puha ronggyal.

 

Főzőegység tisztítása Krupsz tisztító tabletta alkalmazásával

Végezze el a kávégép főzőegység tisztítását erre a célra gyártott tisztító tablettával, amikor a gép erre jelzést ad, de legalább negyed évente. Rendszeres használatával megőrizheti kávéfőzőjének élettartamát és a lefőzött kávé minőségét is fenntarthatja.

Vízkőmentesítés

A vízkő a kávéfőzők legnagyobb ellensége. A vízkő lerakódik a kávéfőző csőrendszerében, ami csökkenti a kazán teljesítményét, illetve dugulást is okozhat a főzőegységben. A lerakódott vízkő  hatással van a lefőzött kávé minőségére, illetve nagymértékben befolyásolja a kávéfőző élettartamát. Gondoskodjon kávéfőzője egészségéről és végezze el a vízkőtelenítést időben.

Alkalmazza a KRUPS F054 vízkőoldó szert ha a kávé nem vékony surgárban vagy csepegve folyik át, vagy a készülék erre utasítást ad.

 

Tejrendszer / Cappuccino rendszer tisztítása

A tejrendszer tisztítása hidiéiniai és működési szempontból is fontos. Ha Ön olyan kávéfőzőt használ, amit integrált vagy külső tejtartállyal rendelkezik, akkor gondoskodjon a tejrendszer tisztításáról.

Használjon KRUPS tezsír oldó folyadákot!

A folyadék tisztítja a gőfúvókát és eltávolítja a beleragadt tej- és tejszínmaradványokat, amellyel biztosítható az optimális higiénia, valamint a tejhabosítás jó minőség

 

Vigyázzon gépe egészségére, hogy az sok jó kávéval tudja megháláni!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
790 Ft - 34 990 Ft
Gyártó