+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Flair Espresso

A Flair Espresso egy manuális eszpresszó készítő gép, amely több okból is praktikus választás. Nem rendelkezik elektronikával (kivéve a 58 és 58+ modelleket), így rendkívül környezetbarát. Kompakt méretének köszönhetően szinte bárhova magaddal viheted és élvezheted a tökéletes eszpresszót.

A Manuális technológiának köszönhetően a teljes attrakciós folyamat a kezedben van: kísérletezhetsz a különböző arányokkal és ami a legfontosabb a különböző nyomás profilokkal, így már akár elsőre is tökéletes eszpresszó készíthető.

9 termék 1 9
KávéVerzum ajándékutalvány
Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Flair családot négy fő modell alkotja: NEO Flex, Calssic, Pro 2 és 58-as modellek.

A Neo Flex a család belépő modellje, amit úgy terveztek, hogy pénztárca-barát áron a megszokott teljesítményt megtartva, bárki számára elérhető legyen. Ezt úgy érték el, hogy a fém vázat polikarbonátra cserélték le. A készülékhez kétféle „portafilter” tartozik:

  • Flow-Control (piros): egy nyomásfokozó kosárral ellátott főzőegység, ami lehetővé teszi, hogy őrölt kávéból vagy nem eszpresszó minőségű őrleményből készíthessünk eszpresszót. Itt nem kell pontos arányokat használni és az őrlőt beállítani – tökéletes választás a kezdők számára.
  • Bottomes 2in1 (fekete): hagyományos nyitott főzőegység, szimpla falú 40mm-es szűrőkosárral. Ezzeh már eszpresszó minőségű őrlemény szükséges és a kávérecept pontos beállítása.

 

Flair Classic, amely a NEO Flex-hez képest már fémből készült vázzal rendelkezik. Ehhez a modellhez már csak a bottomles 2in1 portafilter jár. A Classic és NEO Flex főzőegységei teljesen kompatibilisek egymással.

 

Flair Pro2 a Classic-hoz képest az alábbiakban különbözik:

  • 70 ml-es víztartály, (Classic 60ml) ami több eszpresszó elkészítési arány tesz lehetővé
  • Nyomásmérő, ami lehetővé teszi a teljes főzési folyamat kontrollálását
  • 46 mm-es szűrőkosár (Classic: 40 mm)
  • Rozsdamentes acél kifolyó

A Flair Pro2-t úgy tervezték, hogy valódi kávéházi végeredményt érhessünk el vele anélkül, hogy több kilogramm kávét pazarolnánk el az eszpresszó beállításával.

A Flair 58x / 58 / 58+ modellek semmiképpen sem összehasonlíthatóak a korábban említett modellekkel. Az iparági 58mm-es méretnek köszönhetően számos kiegészítő rendelkezésre áll (Disztribútorok, különböző méretű és kialakítású kosarak, puck screen-ek, stb…), hogy a legmagasabb szintre emeljük az eszpresszó készítés tudományát. a nagyobb, 90ml-es víztartály pedig még szélesebb körű beállítási lehetőségeket tesz lehetővé. A hosszabb "T" karnak köszönhetően pedig minimális erőkifejtész szükséges.

Az 58 és 58+ modellek elektromos előmelegítő rendszerrel rendelkeznek a nagyobb hőstabilitás és hatékonyabb munkamenet elérése érdekében. Az elektromos fűtőrendszer lecsatlakoztatható és egy védőkupakkal biztonságosan lezárható a csatlakozó fedél, így biztosítva, hogy utazáshoz is használható legyen.

Az 58+ modellhez pedig további kiegészítők járnak az alapcsomagban, minta tükör, rugós tamper.

 

A manuális eszpresszó készítés művészet és tudomány is egyben. A Flair eszpresszó készítő egy eszköz, amelynek segítségével Ön egy kiváló gasztronómiai élményt varázsolhat. Az eszpresszó ízvilága így az Ön döntésein alapul, amely sikeréhez elengedhetetlen a friss pörkölésű, minőségi kávé és a megfelelő és konzisztens őrlemény megtalálása.