Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Kávéfőző

Kávéfőző kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni.

Automata kávéfőzőinek azoknak ajánljuk, akik több féle kávéitalt fogyasztanak otthonukban (eszpresszo, cappuccino, latte macchiato, stb...), mindezd frissen őrölt kávéból midössze egy gombnyomásra elkészítve.

Eszpresszó kávéfőzőink között egyaránt megtalálhatóak a kedvező árfekvésű gépek, illetve a "home baristák"-nak szánt kávéfőzők. Ezeketet a gépeinket azoknak ajánljuk, akik elsősorban eszpresszó alapú italokat fogyasztanak és magasabb minőségű végeredmény szeretnének elérni a kikísérletezett recept révén. A manuális adagolással, tömörítéssel a vízhozam pontosabb beállításával pontosabb végeredmény érhető el az automata kávéfőzőkkel szemben.

Kapszulás kávéfőzőinket pedig olyan háztartásokba ajánljuk, ahol kevés hely áll rendelkezésre és különböző és ízesített kávékat felváltva fogyasztanának.

Kávéfőzinkhez karbantartó anyagok és csomagok is megtalálhatóak kínálatunkban.

Az alternatív kávékészítési eszközökkel új ízeket, aromákat fedezhetünk fel. Ezeket a kávékészítési eljárásokhoz csak magas minőségű, világos pörkölésű kávé vásárlását javasoljuk a legjobb végeredmény eléréséhez.

 

Kínálatunkban egyszerű modellektől elkezdve a magasan felszereltségig minden megtalálható, így mindenki a pénztárcájának megfelelő gépet tudja kiválasztani.

Folyamatosan változó csomagajánlatokat is kínálunk vásárlóink részére, segítve azoknak, akik vásárlás előtt állnak. Webáruházunk kínálatát és csomagajánlatainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön időt és költséget takarítson meg. Így nálunk egy helyen megtalál mindent, ami az otthoni minőségi kávézáshoz szükséges. Legyen szó a megfelelő kávéfőzőről, a szükséges karbantartási anyagokról, a tökéletes végeredményhez szükséges minőségi szemes és vagy kapszulás kávékhoz. Mindezek mellett kedvenc kávés poharát vagy kávés csészéjét is megvásárolhatja nálunk.

Szűrés