Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

WACACO

A Wacaco az utazós kávékészítő eszközök egyik meghatározó gyártója, ahol az innováció találkozik a dizájnnal. Legyen szó filterkávéról, eszpresszóról, kapszulás vagy őrölt kávéból történő kávékészítésről a gyártó termékpalettáján biztosan megtalálod az otthoni kedvenc kávéd utazós megfelelőjét – így bárhol és bármikor élvezheted kedvenc kávédat.


12termék 112

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A NOMÁD KÁVÉZÁS & ESZPRESSZÓ SZAKÉRTŐJE

Túrázáshoz, kempingezéshez, megszállni egy hotelben vagy csak egyszerűen élvezni egy kiváló kávét otthon vagy az irodában.

A Wacaco küldetése, hogy világszerte a kávé szerelmesei útközben is élvezhessék a magas-minőségű eszpresszót, miközben minimalizáljuk a környezetre gyakorolt hatásunkat. A hordozható készülékek a kávéfőzés minden módját lefedik, a filteres kávéfőzéstől az krémes eszpresszó elkészítéséig.

A WACACO kávéfőzői használhatóak őrölt kávéval vagy Nespresso kompatibilis kapszulákkal is. Ha ötvöznéd ezeket, a kiegészítő adapterek segítségével akár ezt is megteheted.

A minőségi kiegészítők is adottak a választékban, precíziós kávéőrlőtől, a kompakt mérlegen keresztül a szilikon előkészítő alátétekig megtalálsz mindent, ami a minőségi kávékészítéshez szükséges.

Tartós, minőségi anyagokból készültek amit jó kézbe venni. Innovatív alkotás, könnyen használató és kompakt termékek.

Hugo Caillethon, a Wacaco alapítója mesterfokozatú ipari formatervezési diplomával rendelkezik. A Minipresso fejlesztése előtt sok éven át otthoni eszpresszógépek gyártásával foglalkozott. A hordozható eszpresszógép ötlete - amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy útközben saját italukat is ihassák - egy üzleti út során fordult meg a fejében, miután csalódást okozott egy rossz eszpresszó egy szállodában.

Haza térve elkezdte keresni az elérhető ajánlatokat, mintákat vásárolt és tesztelt. De egyik termék sem elégítette ki teljesen. Túl nehezek voltak, gyenge volt az extrakció, az italok hőmérséklete túl alacsony volt, és az alkalmi használatukat tekintve túl drágák voltak.

Mivel hozzászokott ahhoz, hogy nap mint nap élvezze a nagyszerű italokat, kreatív elméje úgy döntött, hogy kidolgoz egy könnyen hordozható eszközt, amely az otthoni gépekhez közeli teljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy bárhol, bármikor, alacsonyabb költségen készítsenek jó eszpresszót.

2013-ban megalapította a WACACO-t.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 62 490 Ft
Szín
Gyártó