Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Gaggia

A Gaggia karos kávéfőzők történelme mélyen a múltban gyökerezik. A maximális minőségről, a kifogástalan teljesítményről és az egyedi dizájnról elhíresült GAGGIA, a világ egyik legismertebb olasz kávéfőzőgép gyártója. Széles választékban kínál háztartási és professzionális használatra kávéfőzőgépeket a tökéletesség iránt elkötelezett fogyasztóknak. Az olasz cég töretlenül a leghatékonyabb és leginnovatívabb technológiákat alkalmazza. Neve egyet jelent a megbízhatósággal és tradícióval.
A Gaggia készülékek műszaki kialakításai és paraméterei lehetőséget biztosítanak a tökéletes kávéitalok elkészítéséhez.


7termék 17

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Gaggia eszpresszó kávéfőzők előnye, hogy széles körben kiszolgálják a fogyasztói igényeket. Ár és funkcionalitás szempontból mindenki megtalálja a pénztárcájának megfelelő modellt. A Viva és Gran Style modellek kedvező árfekvésük miatt kedvelt modellek a Classic pedig már közel kávéházi minsőség megfizethető áron.

Kávét készíthetünk őrölt kávéból, papír párnás filteres (ESE pod)-os kávéból és természetesen frissen őrölt szemes kávéból is. Ez utóbbi esetben szükséges egy kávéőrlő beszerzése. Mindenképp őrlő tárcsás vagy kúpőrlős modellt javaslunk, olyat, amelyen állítható az őrlési finomság. Ez azért is fontos, mert a tökéletes végeredményhez fontos a megfelelő és egyenletes szemcseméret.

 

Néhány tipp a tökéletes eszpresszó elkészítéséhez

1.Mindig megfelelő minőségű, friss vizet használj

Ez legegyszerűbben szűrt vízzel érhető el. Ha nincs otthon telepített vízszűrő berendezés, akkor egy vízszűrő kancsó beszerzése tökéletesen megfelel erre a célra. A csapvíz és az ásványvíz sem megfelelő kávékészítéshez a túl magas ásványi anyag tartalom miatt. Ennek fontosságáról BLOG bejegyzéseinkben részletesebben olvashatsz.

2.Mindig frissen őrölt kávét használj

A megfelelő és egységes szemcseméret elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy tökéletes végeredményt kapj. Ez egyrészt azért fontos, mert a túl finom őrleménytől a kávéital erős és keserű lesz, a túl nagy szemcseméret miatt pedig hamar átfolyik a víz a szemcsék között, kevesebb dolog tud kioldódni és így egy gyenge és világos ital lesz a végeredmény. Az őrlés fontosságáról részletesebben itt olvashatsz

3. Minél frissebb, lehetőleg közepes pörkölésű kávét vásárolj

Nem azt mondom, hogy a boltban megvásárolt jó minőségű szemes kávéból nem lehet jó italt készíteni. Hanem azt, hogy a friss és megfelelő technológiával pörkölt kávék használata egy magasabb szintre emeli a kávékészítést. Arra mindenképp ügyelj, hogy ha egy vákuumcsomagolt kávét felbontasz, akkor azt egy hónapon belül érdemes elfogyasztani, mivel ezután az élvezeti értéke fog jelentősen csökkenni. Így javasolt mindig olyan kiszerelést vásárolni, ami egy hónap alatt elfogy.

4. A kávé tömörítése

Egy kis gyakorlással rá fogsz érezni. Itt csak annyit szeretnék megemlíteni, hogy ha túl erősen letömöríted, akkor a víz nehezebben folyik át a szemcsék között és ismét keserű, erős italt kapsz. Ha túlságosan gyenge a tömörítés, akkor pedig az ellenkezője: híg és gyenge lesz az elkészített ital.

5. A kávéfőző mindig legyen tiszta és megfelelően karbantartott

Tartsd be a kezelési útmutatóban leírtakat és a kávéfőzőt tartsd mindig tisztán.

6. Hőmérséklet

Arra is érdemes odafigyelni, hogy a lefőtt kávé ne hűljön ki gyorsan. Indíts el egy kávéfőzést és engedd bele a csészébe. Így minden megfelelő hőmérsékletű lesz. A csésze is átmelegszik.

Másik jó tanács a dupla falú poharak vagy vastagabb falú csésze használata. Felmelegítés után ezek nem hűlnek ki olyan gyorsan, mint a hagyományos kávéscsészék. Kínálatunkban itt találsz megfelelő kávéspoharakat és csészéket.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 199 990 Ft
Szín
Gyártó