Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke

Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke
Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, szürke

A Gaggia Classic EVO PRO eszpresszó kávéfőző több  országban is best seller, ami nem véletlen, hiszen egy olyan kávéfőző amely kávéházi modellekhez hasonló minőséget és felépítést képvisel. Tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb minőségű végeredmény elérését szeretnék otthoni körülmények között. 

 

A Gaggia Classic 2023-as EVO modellje az előző modellek továbbfejlesztett változata. 

A felhasználók szempontjából a legelőnyösebb fejlesztés, hogy a túlnyomást szabályozó szelepet 9bar-ra kalibrálták.

TOVÁBBFEJLESZTETT ANYAGOK: Az új prémium rozsdamentes acél szűrőtartó kar, az alkalmazott ólommentes sárgarézötvözet a fej anyagválsztásában és a kazán új tapadás- és korróziógátló bevonata hosszú élettartamot és igazi otthoni barista élményt garantál.


SMART ENGINEERING Az új előszerelt szivattyú- és kazántest egység, valamint az egyszerűbb huzalozás ergonomikusabbá teszi a gyártást, a dolgozók és az értékesítés utáni beavatkozások számára. Ezzel minimálisra csökkenthetők a legapróbb összeszerelési hibák és az esetlegesen szervizben töltött idő (pl. egy nagy vízkőtelenítés esetén).


FELELŐS MINŐSÉG: A Gaggia vállalat egy tudatos, energiatakarékos és környezetbarát hozzáállást tanúsít. A  tervezéstől kezdve, a gyártáson és a minőségellenőrzésen át, egészen az értékesítés utáni feladatok ellátásáig, mindenütt megjelenik ez az attitűd.


husegpont

Garancia
24 hónap
Szín
Szürke
Várható szállítás (GLS)
2024.04.19
199 990 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A professzionális kialakítású, krómozott réz kar és a nagynyomású vízpumpa tökéletes hőmérsékletű, ízgazdag espresso-val ajándékoz meg, mintha csak a kedvenc kávézódban lennél.

A professzionális gőzölő csővel különleges, tejhabos italokat is varázsolhatsz a cappuccino-tól a latte macchiato-ig, elkápráztatva családodat vagy vendégeidet.

Kávékészítés őrölt kávéból vagy pod-ból: hogy több kávékiszerelésből választhass. Akár két adagot is készíthetsz egyszerre, a kávé hosszúságát pedig manuálisan, tetszés szerint beállíthatod.

Forró víz funkció: ha kedved támadna teázni, egyszerűen elkészítheted.

Gőzfunkció, professzionális gőzölő cső: a kitűnő cappuccinohoz vagy más tejhabos italokhoz. Készíts különlegesen krémes mikrohabot a kétlukú gőzcső véggel és sajátíts el különleges latte art technikákat.

Professzionális, krómozott rézkar, krémfokozó, dupla falú és normál szimpla falú szűrőkkel: A karban található szűkítő és dupla falú szűrő, csökkenti az előre őrölt kávéknál a durvább őrlésfinomságból adódó gyors átfolyási időt, így az aromák hatékonyan oldódnak ki az őrleményből krémesebb és íz gazdagabb kávéitalt eredményezve. Amennyiben őrlőt használsz a szimpla falú szűrő használatával könnyebben beállíthatod az ideális lefolyást, ami szintén tartozék. A kar anyagában és kialakításában is megegyezik a Gaggia professzionális kávégépeinél használt karral, így mindig tökéletes hőmérsékletet biztosít és rendkívül tartós.

Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma, továbbá egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

Tradicionális kialakítású kazán: A jól bevált korábbi modelleknél alkalmazott kazán, ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.

Túlnyomás szelep (OPV): az ideális nyomástartományban tartja a víznyomást a kivonatolás közben, segíti elkerülni az őrleményben kialakuló, túlnyomásból adódó csatornásodást, ami nagymértékben rontja a kivonatolás hatékonyságát.

Háromjáratú mágnes szelep: a professzionális kávégépekhez hasonlóan a kávékészítést követően elvezeti a túlnyomást a karból, így könnyebb levenni a kart és a fej tisztítása is egyszerűbb vakszűrő használatával.

Rozsdamentes készülékház: prémium megjelenést kölcsönöz ennek az ikonikus modellnek és hosszú élettartamot biztosít.

Csészemelegítő felület: melegen tartja a csészéket, hogy azok ne hűtsék le a kávéitalt, így több időd lesz elmerülni a különleges aromák élvezetében.

Automatikus kikapcsolás funkció: energiatakarékossá, biztonságossá és kényelmessé teszi a használatot.

Tartozékok:

  • 1 és 2 adagos duplafalú szűrőkosarak (58,5 mm-es)
  • kávéadagoló kanál,
  • tömörítő tamper (műaynagÖ

 

A Gaggia Classic eszpresszó kávéfőző gép kíváló minőségű olasz gyártmány.

 

Tekintse meg az oldal alján található hasznos kiegészítőket is, amit kifejezetten ehhez a készülékhez ajánlunk!


Adatok
Tejrendszer
Klasszikus tejhabosító
Csészemelegítő
Igen
Egyszerre két kávéital elkészítése
Igen
Méret (SzéxMéxMa)
230 x 240 x 380 mm
Szivattyúnyomás
15 bar
Víztartály kapacitása
2,1 l
Bemeneti teljesítmény
1200 W
Gyártó
Gaggia
Tejhabosító
Manuális
Vízmelegítő rendszer
Szimpla bojler
Túlnyomás szabályozó szelep
9 bar
Nyomásmérő
nem
Szűrőkar mérete
58 mm
Tömeg
7,3 kg/db
Videó
Termékbemutató videó - Gaggia Classic
Eszpresszó kávé készítése Gaggia Classic kávéfőzővel A videó angol nyelvű
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!