+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Videó

Termékbemutató videó - Gaggia Classic

 

 

 

 

Eszpresszó kávé készítése Gaggia Classic kávéfőzővel

A videó angol nyelvű

 

Gaggia CLASSIC EVO PRO eszpresszó kávégép, kék

A Gaggia Classic EVO PRO eszpresszó kávéfőző több  országban is best seller, ami nem véletlen, hiszen egy olyan kávéfőző amely kávéházi modellekhez hasonló minőséget és felépítést képvisel. Tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb minőségű végeredmény elérését szeretnék otthoni körülmények között. 

 

A Gaggia Classic 2023-as EVO modellje az előző modellek továbbfejlesztett változata. 

A felhasználók szempontjából a legelőnyösebb fejlesztés, hogy a túlnyomást szabályozó szelepet 9bar-ra kalibrálták.

TOVÁBBFEJLESZTETT ANYAGOK: Az új prémium rozsdamentes acél szűrőtartó kar, az alkalmazott ólommentes sárgarézötvözet a fej anyagválsztásában és a kazán új tapadás- és korróziógátló bevonata hosszú élettartamot és igazi otthoni barista élményt garantál.


SMART ENGINEERING Az új előszerelt szivattyú- és kazántest egység, valamint az egyszerűbb huzalozás ergonomikusabbá teszi a gyártást, a dolgozók és az értékesítés utáni beavatkozások számára. Ezzel minimálisra csökkenthetők a legapróbb összeszerelési hibák és az esetlegesen szervizben töltött idő (pl. egy nagy vízkőtelenítés esetén).


FELELŐS MINŐSÉG: A Gaggia vállalat egy tudatos, energiatakarékos és környezetbarát hozzáállást tanúsít. A  tervezéstől kezdve, a gyártáson és a minőségellenőrzésen át, egészen az értékesítés utáni feladatok ellátásáig, mindenütt megjelenik ez az attitűd.


husegpont

Garancia:
24 hónap
Szín:
Kék
Várható szállítás (GLS):
2024.07.29
199 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Csomagajánlatok
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként