+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Sage

Ébredj egy tökéletes csésze kávéval, amely a professzionális Sage kávéfőzővel egyszerűen elkészíthetsz. Ezzel a nagy teljesítményű géppel minden kávé készítése egy igazi szertartás, mely után a remek végeredmény igazi kávéházi élményt ad. Az exklúzív megjelenés mellett a professzionális, vendéglátóipari gépek tulajdonságával felruházott Sage eszpresszó gépekkel igazi Home Baristává válhatsz. Az alacsony nyomáson történő előáztatási funckió, a 9 bar nyomáson történő főzés, a mély szűrőkosarak, nem beszélve más fejlett funckióról lesz a sikered záloga.

17 termék 1 17
KávéVerzum ajándékutalvány
Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Sage eszpresszó kávéfőzők fejlett funkciói teszik lehetővé, hogy otthoni körölmények között profi barista szinten kivonatoljuk az eszpresszót.

 

Fűtőrendszerek

ThermoCoil®

A beépített Thermocoil vízmelegítő rendszer egyszerűen és gyorsan melegíti fel a vizet a kívánt hőmérsékletre. Ahogy a víz egy fém tekercsen keresztül áramlik, optimális és – ugyanakkor – konstans hőmérsékletet vesz fel, mely rendkívül fontos a legfinomabb kávé elkészítéséhez.

ThermoJet®

Az innovatív ThermoJet fűtési rendszer mindössze 3 másodperc alatt eléri az optimális extrakciós hőmérsékletet, így készen áll a tökéletes kávé elkészítésére várakozás nélkül.

Tripla fűtőrendszer

A hármas fűtőrendszer 2 roszdamentes vízmelegítő rendszerrel és egy melegíthető gőzfejjel.

A kávé készítéséhez alkalmazott, speciális kazán akár +/- 1 °C hőmérséklet stabilitást biztosít – a gőzképzésért felelős kazán pedig azonnal rendelkezésre álló gőzmennyiséget kínál. Ezáltal egyszerre készíthetünk eszpresszót optimális hőmérsékleten, a lehető legfinomabb zamat és íz elérésével, valamint gőzölhetünk tejet.

 

Elektronikus PID hőmérséklet szabályzó rendszer

Az Ön tökéletes eszpresszója több tényező kombinációjának eredménye -  frissen őrölt kávé, tökéletesen tömörített kávé, a megfelelő nyomás és végül, de nem utolsósorban a vízhőmérséklet. Az aroma kivonása alatt a hőmérséklet változása a hab elvesztésével jár és a keletkező kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű kávé színét. A Sage SES880 innovatív hőmérséklet-szabályozó technológiával rendelkezik, amely a teljes kávéfőzési folyamat során működik. Az elektronikus PID rendszer a teljes főzési folyamat során rögzíti a hőmérsékletet és folyamatos hőmérsékleti stabilitást biztosít.

 

Előáztatás alacsony nyomás mellett

Az alacsony nyomású előgőzölő rendszer fokozatosan növeli a nyomást, amely egyenletesen eloszlik a kávé felszínén a szűrőben, hogy biztosítsa a maximális és egyenletes kávéfőzést.

Túlnyomás ellen védő szelep a láthatatlan segítség

Szinte minden profi eszpresszó kávéfőző rendelkezik túlnyomás ellen védő szeleppel. Ez a kereskedelemben is kapható részegység szabályozza a maximális nyomást – az aroma kinyerési folyamat végéig. Ez megakadályozza azt a fajta keserű kávé íz kialakulását, mely a hiányzó túlnyomásszelep esetén keletkezne – a kávéőrlemény szűrőre történő égésével. A túlnyomásvezérlés mellett a szelep további funkciója az alacsony nyomással indított előfőzés funkció, mely a nyomás fokozatos emelésével biztosítja, hogy a kávé aromája tökéletesen, maradéktalanul kivonásra kerüljön.

Portafilterek

A Sage gépekhez 54 mm és 58 mm portafilterek tartoznak 14-20 grammos kapacitással - a 17-21 grammos speciality kávérecepteket is elkészíthetjük és tökéletesíthetjük saját szánk íze szerint.

The Razor™

Az őröltkávé adag kiegyenlítő lap a kávé lesimításhoz. A mindig kiegyensúlyozott kávé élményhez fontos a megfelelő mennyiségű, egyenletesen adagolt kávé. A Razor™ ebben hivatott segíteni Önnek. 

Professzionális gőzkar, selymesen puha tejhabmikrobuborékkal

Az ízletes eszpresszó és a gazdag tejhab egyensúlyával születik meg az igazi, tökéletes ízű kávé. Annak érdekében, hogy a megfelelő mikrohabot készíthessen el, elegendő nyomást kell biztosítani a gőzfúvókán, hogy a habosítás során több ezer, apró buborékot hozzon létre a tejben. A Sage kávéfőzők olyan gőzfúvókával rendelkeznek, amelyek nagy segítséggel lehetnek Latte Art tudás tökéletesítésében is.

Beépített kónuszos rendszerű kávédaráló

A fém őrlőkkel ellátott, beépített kónuszos rendszerű kávédaráló segítségével csak a szükséges mennyiségű kávé kerül közvetlenül a tartóba. A beállítható őrlési finomság és mennyiség lehetőséget nyújt egy egész életen át tartó kísérletezésre a tökéletes kávé készítéséhez, az Ön ízlésének megfelelően.

Intuitív érintő kijelző

Egy egyszerűen kezelhető kávéfőző. A kijelző megmutatja és segíti Önt, hogyan csináljon egy nagyszerű kávét. Könnyedén beállítható a kávé erőssége és a habosított tej hőmérséklete. Az egyedi beállításoknak köszönhetően saját neve alatt mentheti el kedvenc kávéját. Akár 8 személyre szabott kávé elmentése is lehetséges.

Funkció táblázat