Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Fellow dripper

Ha szereted a tiszta, kiegyensúlyozott filterkávékat akkor a csepegtetős módszert neked találták ki. A Fellow innovatív lapos aljú drippere két méretben érhető el és kialakítása nagyon hasonlít a Kalitához. Különbség abban rejlik, hogy a Fellow alján 9 db lyuk található, ami kicsit gyorsabb és egységesebb lefolyást biztosít, másrészt az oldalfal teljesen függőleges.


6termék 16

Fellow egy olyan vállalat, amely innovatív termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott a kávé és teakészítés területén. Céljuk, hogy design és funkcionalitás ötvözésével minőségi élményt nyújtsanak a felhasználóknak. Ebben a termékkategóriában a Fellow drippereket találsz, amelyekkel kiváló filterkávékat készíthetsz. Egyedi kialakításuk nem csak esztétikus, de segítenek kihozni a kávéból a legtöbbet.

A Fellow arra törekszik, hogy kiváló minőségű és elegáns eszközöket kínáljon a világ minden táján. Elkötelezettek a kiváló minőség, az innováció és a design iránt.

 

Termékek: A cég termékpalettája különféle kávékészítő eszközök, őrlők, teafőzők, vízforralók, bögrék, termoszok és egyéb kiegészítők széles választékát kínálja. Ezek a termékek nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is, lehetővé téve a felhasználók számára a tökéletes kávé vagy tea készítését otthon vagy akár munkahelyen.

 

Küldetés és Értékek: A Fellow küldetése, hogy inspirálja és ösztönözze az embereket, hogy fedezzék fel a kávé és tea világának szépségeit. Fontosnak tartják az innovációt, az összetartozást és az élmény megosztását.

 

Felelősségteljes Üzleti Gyakorlatok: A cég elkötelezett a fenntarthatóság és az etikus üzleti gyakorlatok iránt. Ez magában foglalja a környezetbarát csomagolást és az ellátási láncokban való felelős működést.

 

Közösség és Inspiráció: A Fellow egy olyan közösséget szeretne létrehozni, amely inspirálja és támogatja az embereket a kávé- és teakultúra felfedezésében. Ezért rendszeresen megosztanak tippeket, recepteket és inspirációt a közösségi média platformjaikon keresztül.

 

Összességében a Fellow egy olyan vállalat, amely szenvedélyesen hisz a kávé- és teakészítés művészetében, és olyan termékeket kínál, amelyek segítenek az embereknek élvezni ezt az élményt otthonuk kényelméből.

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 290 Ft - 49 990 Ft