Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Termosz

Termoszok és termobögrék nagyszerű megoldást jelentenek azok számára, akik szeretik az italokat hosszabb ideig melegen vagy hidegen tartani és útközben is élvezni azokat. Az itt található termoszok és termobögrék kiváló minőségű anyagokból készülnek, és számos előnnyel rendelkeznek.


14termék 114

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

Az előnyök közé tartozik, hogy a termoszok és termobögrék lehetővé teszik az italok hosszabb ideig történő melegen vagy hidegen tartását. Ez különösen fontos, ha hosszabb ideig tartózkodunk úton, vagy munkahelyünkön nincs lehetőségünk friss italt készíteni. A termoszok melegen tartják a kávét, teát, vagy hidegen tartják az üdítőt, vizet, hogy bármikor élvezhető legyen az italunk.

 

A termoszok és termobögrék anyaga rendkívül fontos szempont, amikor ilyen terméket választunk. A rozsdamentes acél a leggyakoribb anyag, mivel könnyű, tartós, könnyen tisztítható és hosszú élettartammal rendelkezik. Az üveg is népszerű lehetőség, mivel kémiai anyagoktól mentes, ám törékeny és nehezebb. Ezen az oldalon számos típusú termosz és termobögre található, különböző méretekben és kialakításokban.

 

A termoszok és termobögrék különböző típusokban érhetők el, az egyik leggyakoribb típus a hagyományos termosz, amelynek az egész teste hőszigetelt. Ez a típus a legjobb azoknak az italoknak, amelyeket hosszabb ideig szeretnénk melegen tartani, és amelyeket nem szeretnénk, hogy a hőmérséklet változása befolyásolja az ízüket. Ezen kívül, a kínálatban megtalálhatók a dupla falú termobögrék is, amelyek két rétege van, és közöttük vákuum található. A vákuum lehetővé teszi, hogy az ital melegen vagy hidegen maradjon, anélkül, hogy a külső réteg hőmérséklete befolyásolná az ital hőmérsékletét. Ezek a termobögrék kisebbek, hordozhatóbbak és könnyebben használhatóak az úton.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 590 Ft - 18 340 Ft
Szín
Gyártó