Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Espresso profil

Vibráló gyümölcsös ízvilágot keresed, esetleg egy csokis Dél-Amerikait – Jó helyen jársz!

Üdvözlünk kézműves és speciality kávéink világában, ahol a minőség és az egyedi ízek találkoznak. Válogatott termékeink több magyar pörkölőtől származnak, így vásárlóinknak lehetősége van egy helyről többféle különleges kávét is felfedezni. Kínálatunk folyamatosan bővül, így mindig találsz új, izgalmas ízeket és keverékeket. Ebben a termékkategóriában eszpresszó készítéshez való kávinkat találod. A termékoldalon találod a pörkölési dátumot, így nem zsákbamacskát vásárolsz!


28termék 128

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

Válogatott Magyar Pörkölők: Termékeinket gondosan válogatott magyar pörkölőktől szerezzük be, akik szenvedéllyel és szakértelemmel készítik kávéikat. Így garantáljuk, hogy mindig kiváló minőségű kávé kerül a csészédbe.

Friss Pörkölés: Készletünket úgy alakítjuk, hogy mindig friss pörkölésű kávékat kínáljunk. Ez biztosítja, hogy kávéink aromája és ízvilága a lehető legintenzívebb legyen. A pörkölési dátumot a termék oldalon találod.

Különleges Ízprofilok: Kézműves és speciality kávéink egyedi ízprofilokkal rendelkeznek, amelyek különleges élményt nyújtanak minden egyes kortyban. Fedezd fel a gyümölcsös, csokoládés, virágos vagy fűszeres jegyeket kínálatunkban.

Sokszínűség Egy Helyen: Webshopunk lehetőséget nyújt arra, hogy egy helyről többféle speciality kávét is beszerezz, így változatos és izgalmas kávéélményeket élhetsz át.

Többféle pörkölési profil: Legyen szó világos vagy közepes pörkölésről, itt megtalálod mindegyiket. A közepes pörkölésű kávákat akár automata kávéfőzővel is használhatod, nem a savak fognak dominálni.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 790 Ft - 10 490 Ft
Pörkölés
Intenzitás
Kávébab eredete
Gyártó