Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

TCHIBO

A Tchibo automata kávéfőzőgépek egyszerűek és könnyen kezelhetőek, mindezek mellett kis helyet foglalnak, így a kisebb hellyel rendelkező kávékedvelőknek kiváló választás lehet.

Az automata kávéfőzők egyik fő előnye, hogy kényelmesen és gyorsan lehet velük kávét készíteni. A Tchibo automata kávéfőzők kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek, amellyel eszpresszó és hosszú kávé egyetlen gombnyomásra elkészíthető.

A Tchibo automata kávéfőzőgépek egyik jellemzője a magas minőségű kávébabok használata. Az automata kávéfőző frissen őröli meg a kávébaboka, így minden egyes csészében friss, ízletes kávé készül. Emellett a gépek előre beprogramozott beállításokkal rendelkeznek, amelyek segítségével testreszabható a kávékészítés, így ízlésünknek megfelelően állíthatjuk be a kávé erősségét, mennyiségét és hőmérsékletét.


3termék 13

Fontos megemlíteni a Tchibo automata kávéfőzőgépek egyszerű karbantartását is. Az automata kávéfőzők tisztítása és karbantartása egyszerű, így nem kell aggódnunk a bonyolult karbantartási eljárások miatt. A gépek rendszeres tisztítása és karbantartása biztosítja, hogy minden egyes csészében friss, ízletes kávét kapjunk.

 

Összességében a Tchibo automata kávéfőzőgépek ideális választás lehetnek mind az otthoni, mind az irodai környezetben, mivel kényelmesek, könnyen kezelhetők és kiváló minőségű kávét készítenek. Ha többet szeretne megtudni a Tchibo automata kávéfőzőgépekről, vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkon.

Szűrés
Ár
 (Ft)
89 990 Ft - 99 999 Ft
Szín