Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Bialetti

A Bialetti Nespresso kapszulás kávék az olasz kávék szerelmeseinek készülnek. A Bialetti márka hosszú évek óta az egyik legismertebb és legelismertebb kávéfőző gyártó Olaszországban, amely az olasz kávézók hagyományait ötvözi a modern technológiával.

A Bialetti Nespresso kapszulás kávék kiváló minőségű őrölt kávébabokat tartalmaznak, amelyeket a hagyományos olasz tradíciók szerint készítenek el. Az ízek között megtalálhatók az erős és krémes eszpresszó, a latte macchiato, a cappuccino, a lungo és még sok más.


4termék 14

A Bialetti kapszulás kávék a Nespresso kávéfőzőkkel kompatibilisek, így otthonodban élvezheted az igazi olasz kávékélményt. Az egyedülálló pörkölési folyamatnak köszönhetően, amelyet a Bialetti márka hagyományai szerint végeznek, a kapszulás kávék íze és aromája intenzívebbé válik és a kávé ízében, textúrájában és aromájában is kimagasló.

A Bialetti Nespresso kapszulás kávék az olasz kávék hagyományos minőségét és intenzitását kínálják, és kiváló minőségű aromás kávét kínálnak, amelyek garantálják az igazi olasz kávéélményt. Az újrahasznosítható anyagokból készült kapszulák használata pedig környezetbarát megoldást jelent a kávéfogyasztás terén.

Összefoglalva, ha minőségi olasz kávét keresel, akkor a Bialetti Nespresso kapszulás kávék Neked készültek. Válassz a különböző ízjegyek és profilok között, és élvezd az igazi olasz kávéélményt otthonodban a Bialetti Nespresso kapszulás kávékkal!

Szűrés
Összetétel
Intenzitás