+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

R COFFEE & ROASTERY

Fedezd fel az R Coffee & Roastery kis pörkölő minőségi speciality kávéit! Kínálatunkban megtalálhatod a pörkölő egyedülálló tételeit, akár filterhez, akár eszpresszóhoz keresel egy új, izgalmas alapanyagot. A pörkölőmester kávé iránti szenvedélye és a minőséggel szemben támasztott elvárása garantálja, hogy nem csalódsz a végeredményben.

6 termék 1 6

Az R Coffee & Roastery világába vezető út

Az R Coffee & Roastery egy olyan kis pörkölő, amely a speciality kávék iránti szenvedélyből született. Az igényesen kialakított és professzionálisan felszerelt pörkölő és kávézó Rétságon található. Minden egyes kávészem gondos válogatás és pörkölés eredménye, amely garantálja a legmagasabb szintű kávéélményt.

 

Kiváló minőségű speciality kávék

Az R Coffee & Roastery-nél a minőség az első. A kávék filter és espresso pörköléssel készülnek, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes ízvilágot. A filter pörkölésű kávék könnyed és összetett ízjegyeket hordoznak, míg az espresso pörkölésű kávék intenzív, gazdag aromákkal ajándékoznak meg. A végtermék csak a legjobb minőségű gondosan válogatott zöld kávékból kerül a pörkölő üzembe, ahol nagy odafigyeléssel gondoskodnak arról, hogy minden csésze kávé igazi élvezet legyen.

 

Ismerd meg az R Coffee termékeit, legyen szó egy extra csokis brazilról vagy egy gyümölcsbomba afrikai tételről, nem fogsz csalódni!