A Pörkölőről
A 12 kg-s Probat Probaton gépünk, a kiváló alapanyagok és tapasztalt munkatársak garantálják a kiváló minőséget.
Mit jelent, hogy minőségi alapanyagokat használnak?
a SCAE által 1-től 100-ig használt pontrendszerben az Arch&Beans által felhasznált zöld kávék minimum 84 pontosak, kizárólag friss szüretből származnak.
Mit jelent, hogy odafigyeléssel pörkölnek?
az Arch&Benas mikropörkölő, ezért minden egyes adag kávé pörkölését különös figyelem követi. Egy adag nem lehet több, mint 10kg.
Minden adag kávét pörkölés után utóválogatnak, így nem maradhatnak hibás, vagy túlpörkölt szemek a zacskóban.
Mindemellett kőtelenítő gépet használnak, így garantálva, hogy a termék nem okoz sérülést a kávéőrlő gépekben.
Folyamatosan keressik az új, izgalmas zöld kávékat, hogy a kínálatban friss, modern ízek szerepeljenek. Pörkölési filozófiájukat a kávé terroir ízjegyeinek bemutatása és a vásárlói visszajelzések elemzése határozza meg.