Keksz
Olasz kekszek – A kávé tökéletes társa
Ha egy igazán különleges kávéélményre vágysz, ne feledd: egy minőségi keksz még tovább fokozhatja az ízek harmóniáját! Válogatott olasz finomságok, amelyek tökéletesen illenek egy eszpresszóhoz, cappuccinóhoz vagy akár egy csésze teához.
Tradíció és prémium minőség minden falatban
Kínálatunkban megtalálod a puha, mandulás amarettit, amely könnyed édességével varázsol el, valamint a klasszikus, ropogós cantuccit, amelyet hagyományosan egy pohár desszertborba vagy kávéba mártogatva érdemes fogyasztani. Minden egyes keksz gondosan válogatott alapanyagokból készül, hogy egy falatnyi olasz életérzést csempésszen a mindennapjaidba.
Az Amaretti egy népszerű olasz sütemény, amely intenzív mandula ízéről és enyhén ropogós külső rétegéről ismert, puha, marcipán belsővel. Az Amaretti Lombardiából származik, de népszerű Olaszországban és a világon.
Ezeknek a sütiknek két fő változata létezik: amaretti morbidi (puha) és amaretti croccanti (ropogós). A puha amarettik puhábbak és finomabbak. Az Amarettit gyakran desszertként szolgálják fel, különösen étkezés után, vagy snackként kávé vagy tea mellé. Sok olasz desszert kedvelt összetevője is, mint például a tiramisu, valamint a különféle pudingok és fagylaltok. Az Amaretti sütemények tartósságuk és intenzív ízük miatt szintén kedvelt ajándék választás, különösen ünnepekre és különleges alkalmakra.
A Cantucci keksz hagyományos olasz ropogós keksz, amely a toszkán régióból származik, és jellemzően mandulát tartalmaz. Jellemző tulajdonságuk, hogy kétszer sütik , ami kivételes ropogósságot és hosszan tartó frissességet ad. A cantuccit hagyományosan desszertborral tálalják, de kávéval vagy teával is remekül ízlik. Ezek a sütemények tökéletesek desszertnek, uzsonnának vagy kiegészítőnek az ünnepi asztalra.