Zicaffé
A Zi Caffè az egyik legismertebb szicíliai kávépörkölő, amely 1929 óta dolgozik családi tradíciók mentén, Marsalában. A pörkölés művészete náluk generációról generációra öröklődik, miközben folyamatosan finomítják a technológiát, hogy minden csésze valóban prémium olasz kávéélményt hozzon.
Mi teszi különlegessé a Zi Caffè-t?
Hagyomány és know-how – több mint kilenc évtizedes tapasztalat, amely a pörköléstől az aroma megőrzéséig minden lépésben benne van.
Válogatott kávészemek – gondosan kiválasztott Arabica és Robusta fajták, amelyeket a legjobb termőterületekről szereznek be, a blendek kielégítik a kifinomult ízvilágot kereső espresso kedvelők igényeit.
Ízprofil – testes, krémes espresso jellemzően csokoládés, karamelles felhangokkal, enyhe gyümölcsös vagy fűszeres jegyekkel. Harmonikus egyensúly, nem tolakodó, de karakteres.
Széles termékválaszték – egész bab, őrölt és kapszulás formában is; alkalmas otthoni eszpresszó gépekre, kávéfőzőkre és kapszulás rendszerekre is.
Minőség minden részletben – a pörkölést követő gyors csomagolás légmentes tasakokban, hogy az aroma sokáig megmaradjon; tudatos kiválasztás, balkáni vagy világpiaci trendekhez való alkalmazkodás.
