Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Pellini

A Pellini története egészen 1922-re nyúlik vissza, ahol Veronában családi vállalkozásként. A kifogástalan minőség iránti elkötelezettségük eredménye, hogy rövid időn belül meghatározó szereplőjévé váltak az olasz kávépiacnak. A legkorszerűbb gyártási folyamat, a fogyasztói igények maximális kiszolgálása, a gondosan és aprólékosan válogatott kávészemek, illetve a kávé szakértők mélyreható ellenőrzésével folyamatosan biztosítják a tökéletes színvonalat.


5termék 15

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Pellini elsődleges célja, hogy a legjobb minőségű, kitűnő aromával és íz világgal rendelkező kávét kínálja vásárlói számára. A Pellini kávé fogyasztói más szemmel látják a kávézás élményét, és a kávét: rajongással és rendkívüli megbecsüléssel fogyasztják, hisz a tökéletes kávé az élet ajándéka, mely csak sok apró részlet együttes teljesülésével születhet meg. 


A Pellini küldetésének tekinti, hogy minden kávékedvelő szenvedélyét kielégítse oly módon, hogy a kávészünet összes pillanatát megismételhetetlen élménnyé varázsolja. Ezért elsődleges célunk, hogy a legjobb minőségű, kitűnő aromával és íz világgal rendelkező kávét kínáljuk vásárlóink számára.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 8 990 Ft
Összetétel
Pörkölés
Gyártó