Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Tchibo

Tchibo Barista prémium kávéihoz a Latin-Amerikából származó 100% Arabica kávégyümölcsöt gondosan szüretelik és válogatják. A kávébabokat fajtánként külön-külön pörkölik, hogy az összes szem a lehető legjobb ízprofilt kapja. Pörkölőmesterek hagyományos, dobpörköléses technológiát használnak. A szokásosnál hosszabb ideig tartó, lassabb, alacsonyabb hőmérsékleten több aroma marad a pörkölt kávészemekben, így Ön különlegesen gazdag, egyedi ízélményben részesül.


5termék 15

KávéVerzum ajándékutalvány

Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

Fenntarható gazdaságból

Tchibo Barista szemes kávéik Fairtrade tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Faitrade a méltányos kereskedelemből származó termékeket minősítő védjegy. Lényege, hogy az általános világpiaci áraktól függetlenül olyan árban állapodnak meg a részvevők, amely valóban kifejezi az előállítók anyagi és munkaerőráfordításait, így hozzájárulván a jobb munka- és életkörülményekhez.

Minden csésze szemes Barista kávéban benne van azon farmerek tapasztalata és kávé iránti szeretete, akik az adott kávét termesztették, szüretelték és feldolgozták. A Tchibo ezért a Fairtrade-del karöltve olyan projektekben támogatja a kávétermesztőket, amikkel ők hatékonyabban dolgozhatnak a földeken és a kereskedelemben, ez pedig jótékony hatással van a farmerre, munkásaira és a környezetre is.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 000 Ft - 6 990 Ft
Összetétel
Pörkölés
Savasság
Intenzitás
Gyártó