Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Saeco Royal 2020 automata kávéfőző
Saeco Royal 2020 automata kávéfőző
299 000 Ft

Saeco Royal 2020 automata kávéfőző

Saeco Royal 2020 automata kávéfőző
Saeco Royal 2020 automata kávéfőző

Teljesítmény és ergonómia irodai és vendéglátóipari használatra

Nagyobb teljesítményű, mobil, víztartályos, automata kávégép, ami alkalmas irodai vagy vendéglátó ipari használatra (60-80 adag/nap) is. Az alkalmazott műszaki megoldásokkal, a nagy víz és kávé tartályokkal, kényelmesen használható megnövekedett igénybevételnél.

A kóddal védett, adagszámlálós menüjében, pontosan követhető a forgalom.

Háromféle programozható kávéhosszúság mellett, forróviz adagolására is alkalmas.


husegpont

Szín
Matt fekete
Kávéreceptek
Espresso, Kávé, Hosszú kávé
Egyéb receptek
Forró víz
Szállítási idő
2-5 Munkanap
299 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek

Főbb jellemzők

Teljesen automata készülék: egyszerre egy kávéitalt készít szemes kávéból, melynek beállításai könnyen személyre szabhatók és el is menthetők.

Forró víz funkció: teához vagy instant italokhoz.

Programozható kávéhosszúságok: az italok hosszúsága tetszőlegesen beállítható és el is menthető.

Őrlésfinomság állítás: A különböző típusú kávékhoz eltérő őrlési finomság szükséges a tökéletes végeredményhez. Az őrlés szemcsemérete könnyen beállítható, az intenzív pörkölésű olajos kávéktól (durvább őrlés) a világosan pörkölt lágyabb (finomabb őrlés) fajtákig.

Őrlésmennyiség állítás: egy mozdulattal beállítható az intenzív vagy testes eszpresszóhoz, esetleg a lágyabb kávéitalokhoz.

Kávéhőmérséklet beállítás: három féle hőmérséklet beállítását teszi lehetővé, hogy mindig tökéletes hőfokon készüljön az ital.

Acél őrlőkések: garantálják minden fajta kávészem optimális és egyenletes őrlését.

Rozsdamentes kazán: Ideális hőmérsékletű vizet biztosít a kávékészítéshez és jobban ellenáll a vízkőnek.

Nagy nyomású vízpumpa: biztosítja a megfelelő nyomást a kávékészítéshez, hogy a kávéból kioldódhasson az összes értékes íz és aroma, hogy egy mogyoróbarna sűrű krémréteg alakuljon ki az ital tetején.

Előáztatásos kávékészítési mód: Az első fázisban egy kis mennyiségű vízzel megnedvesíti az őrleményt, kis ideig előáztatva azt, majd a forró vizet magas nyomással préseli át az őrölt kávén. A hosszabb kivonatolási folyamat eredménye a tökéletes, aroma dús kávé italok.

Elődarálásos kávékészítési mód: aktiválásával a készülék kávé adagolása közben mindig előre őrli a következő italhoz szükséges őrleményt, hogy lerövidítse a következő kávé készítésének folyamatát. Így egymás után, lényegesen gyorsabban készít italokat, amennyiben viszont a kávéfogyasztások között hosszabb idő is eltelik, érdemes a funkciót kikapcsolni, hogy ne a korábban leőrölt kávéból, hanem az aktuális friss őrlésből készüljenek az italok.

Állítható magasságú kávékifolyó: alá több féle méretű pohár is befér.

Digitális kijelző, adagszámláló: segítségével pontosan nyomon követhető a forgalom. A kóddal védett menürendszerrel elkerülhető az illetéktelen kávégép használat.

Ellenőrző funkciók:
egyértelműen figyelmeztet, ha elfogy a víz, a kávé, megtelt a zaccfiók, vízkőteleníteni szükséges a gépet. Így tervezhető a karbantartás, amivel megnövelhető az élettartam.

Automata energiatakarékos program: automatikusan kikapcsol a beállított idő eltelte (15-180perc) után, így energiát takarít meg és használata is biztonságos.

Automata öblítő program: Bekapcsolás után automatikusan kiöblíti a rendszert, ami a teljes rendszer hatékonyabb felfűtése miatt fontos és tisztító, öblítő szerepe van. Ennek köszönhetően már az első kávé is tökéletes hőmérsékletű lesz és elkerülhetők a korai kávéolaj lerakodások is a belső egységben.

Automata vízkőtelenítő program: eltávolítja a vízkőlerakodásokat a rendszerből. A vízkő eldugíthatja a belső vízrendszert, ezért kiemelten fontos a rendszeres vízkőmentesítés. Az automata program elvégzi a műveletet, csak a vízkőtelenítő szert kell a víztartályba önteni.

Kivehető központi egység: ez a belső egység tömöríti össze az őrölt kávét, itt találkozik a kávé a vízzel és végül ez a mechanikus szerkezet üríti a zaccot a zaccfiókba. Az élettartam és a higiénia miatt a hatékony tisztíthatósága kiemelten fontos, ezért egyedülálló módon, a komplett szerkezet, egy mozdulattal, kivehető a készülékből és egyszerűen csap víz alatt eltakarítható.

A kávégép egészségének megőrzéséhez és a jó kávé minőség fenntartásához elengedhetetlen a gép tisztán tartása, a vízkőlerakódások kialakulásának csökkentése és a rendszeres vízkőtelenítés. A lenti termékajánlónkban megtalálja a szükséges karbantartó anyagokat.


Adatok
Kezelőszervek
Puha tapintású
Kijelző
LCD kijelző
Egyszerre két kávéital elkészítése
igen
Méret (SzéxMéxMa)
280 x 460 x 398 mm
Szivattyúnyomás
15 bar
Szemeskávétartály kapacitása
600 g
Víztartály kapacitása
2,5 l
Zacctartály kapacitása
18
Bemeneti teljesítmény
1400 W
Gyártó
Saeco
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek