Panama szívében, lenyűgöző tájak között elterülő "La Llorona" kávéfarm egy több mint 50 éves büszke családi örökség. A szenvedélyes Lourdes Yanguez vezetésével ez a 20 hektáros ültetvény 80 000 kávécserjével büszkélkedik, köztük a híres Catuai és Caturra fajtákkal. Lourdes, aki a kávétermesztés ritmusában nőtt fel, gondosan felügyeli a betakarítást és feldolgozást, így ötvözi a hagyományt és az innovációt az együttműködések révén. A "La LLorona" nem csupán egy üzlet, hanem Lourdes elkötelezettségének megtestesítője a kávé, a család és a föld iránt, amely mindannyiukat összeköti.
Az „Intrinsic Cherry” – Az Iparág Legújabb Sztárja
Az „Intrinsic Cherry” egy olyan eljárás, amely rövid fermentációs időt alkalmaz, anaerob környezetben. A cseresznyéket először lebegtetik (vagyis vízben tesztelik az érettséget és minőséget, hiszen az éretlen szemek feljönnek a víz felszínére) és minőségellenőrzésnek vetik alá, majd egy éjszakán át fermentálják oxigénmentes körülmények között. Ezt követi a gondosan figyelt szárítási folyamat. Az eredmény egy selymes testű, foszforsavas savasságú, gazdag ízvilágú kávé, amely sárga gyümölcsös jegyeket hordoz.