ELKÉSZÍTÉSE:
Matcha shot: Önts 0,5 teáskanál (1-1,5g) matcha porra 60–80 ml forrásból visszahűtött (65-80°C) vizet, majd keverd habosra egy bambusz matchaecset vagy egy kézi tejhabosító segítségével. Amikor csomómentes és szép habja van akkor el is készültünk.
TIPP: Ha felöntés előtt egy finom szűrőn átszitáljuk, úgy kevésbé fog csomósodni.
Matcha latte: Készítsd el a matcha teát majd önts hozzá hideg vagy meleg tejet. Élvezd így vagy ízesítsd kedved szerint.
Turmix, smoothie: Tegyél egy kiskanállal a matcha porból a smoothiedba, turmixodba, zabkásádba vagy sütikbe és élvezd különleges ízvilágát és jótékony hatásait.
Tárolás: Felbontás után zárva és hűtve
Összetevők: 96% matcha tea, 4% vanília aroma
Származás: Japán
Kiszerelés: 30g