+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Hario V60 Drip Decanter 700 ml

Hario V60 Drip Decanter 700 ml

A Drip Decanter a HARIO-tól egy jól átgondolt, elegáns és rendkívül könnyen használható termék, amellyel pár perc alatt egy igazán izgalmas, aromákban gazdag forró kávét tudunk készíteni.

A papírfilterbe helyezett őrleményt forró vízzel öntjük le, amiből szép lassan az alatta lévő üveg kiöntőbe csepeg le a kávé.

Az eszköz teteje egy speciális kialakítású 02-es V60 Dripper, ami a készítés után könnyen kiemelhető. Kúp alakú kialakításának köszönhetően az őrlemény vastagabb réteget alkot, mint egy hagyományos filterfőzőben. Az őrlemény felületére körkörösen öntött víz minden oldalról a középpont felé áramlik, javul az őrlemény extrakciója, így gazdagabbá teszi a kávé ízét.

A speciális bordázat miatt a HARIO papírfilter (a perforáció mentén történő behajtása után) tökéletesen illeszkedik a tölcsérbe. Előáztatáskor ezekre a bordázatokra tapad a filter, ami ezáltal nem hajlik, mozdul el. Kávékészítés után a filter a használt kávéval együtt egy mozdulattal kiemelhető, ezért a tölcsér mosogatást nem igényel - csak egy gyors öblítést.

Az alja egy kúp alakú üveg, ami a nyakánál egy szilikon gumival lett ellátva a könnyű kezelhetőség érdekében. Ezt egy gombbal elég lepattintani és az üveg mosogatógépben is mosható.

A Drip Decanterrel lehetőségünk nyílik arra, hogy több adagnyi (akár 500 ml) kávét készítsünk, majd ugyanabban az eszközben szolgáljuk fel. Az eszköz 1-4 kávé készítésére alkalmas, de ajánlott 2-3 csésze készítéséhez használni, így jönnek ki leginkább az ízek.


husegpont

Szín:
Fekete
Várható szállítás (GLS):
2024.07.17
11 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 230 Ft
Kedvezményeket keres?
Csomagajánlatok
Hasonló termékek
Hario V60 Drip Decanter 700 ml
Hario V60 Drip Decanter 700 ml
11 490 Ft