Hogyan használjuk?
Őröljük le a szükséges mennyiségű kávét (közvetlenül a karba, vagy adagoló pohárba, amit végül öntsünk a szűrőkarba). Hasznos, hagy egy adagoló / kosár magasítót is használsz, így a keverés során biztosak lehetünk abban, hogy nem szóródik ki az őrlemény. Fogjuk kezünkbe a WDT tűs disztribútort és a tűk segítségél körkörös mozdulatokkal szépen dolgozzuk át az egész őrleményágyat. Végül jobbra-balra, végül föl-le mozdulatokkal szépen dolgozzuk el az őrlemény felső részét, hogy az egységes és egyenletes legyen. Így lehetünk biztosak abban, hogy a szűrőkosárban az őrlemény egységesen terül el. Vegyük le az adagoló tölcsért (ha használtuk) és enyhén koccintsuk a szűrőkart a pulthoz vagy tamper állványhoz. Ennek következtében az őrlemény szemmel láthatóan kicsit összetömörödik. Végül következhet a tömörítés. Itt inkább arra figyelj, hogy a tömörítés teljesen sík legyen, mint arra, hogy mekkora erővel történik.