Mokaflor
Mokaflor kézműves pörkölő üzeme Firenzében található. Olasz tradíció és fenntarthatóság jellemzi a céget a középpontban pedig a minőség áll.
A Mokaflor keverékek a világ legjobb minőségű kávéiból készülnek, körültekintően kutatva és válogatva a Mokaflor szakemberei által. A kávékeverékek elegáns csomagolásban kerülnek kereskedelmi fogalomba, így a nívós kávézók és éttermek mellett az otthoni kávérajongók is hozzájuthatnak ehhez a kivátételes minőséghez. A Mokaflor kávék 250g-os kiszeresében érhetőek el. A legkedveltebb olasz kávékülönlegességek: a Fekete 100%-os Arabica, az Arany 80% Arabica – 20% Robusta, a Vörös 60% Arabica – 40% Robusta, és a Kék 50-50.
A Mokaflor vállalatot 1950-ben indították el Firenze szívében, a Piazza della Signoria tér mögött, Vasco Bernini vezetésével. Egy kis üzletből a vállalat kinőtte magát, és ma ott tart, hogy a 3. generáció Bernini család vezeti a vállalatot.
Tapasztalat és a tradíció fontos alapok, hogy garantálni tudják a magas minőségű kávét, ami annak köszönhető, hogy folyamatosan a legjobb minőségű kávékkal dolgoznak a világ minden tájáról.
Nyolc lépés
Ez volt az út, amit a Mokaflor bejárt az elmúlt 70 évben. Az első lépés az első üzletének nyitása volt 1950-ben Firenze szívében.