Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Jura 3in1 tisztító tabletta 3 fázisú (25 db)
Jura 3in1 tisztító tabletta 3 fázisú (25 db)
17 990 Ft

Jura 3in1 tisztító tabletta 3 fázisú (25 db)

A Jura 3in1, három fázisú innovatív tisztító tablettája óvja és védi kávéfőzője élettartamát és gondoskodik a lefőzött kávé minősgéről. 

Minden Jura kávéfőző rendelkezik beépített tisztító programmal, amelynek elvégzését 150-200 kávé lefőzése után jelzi a kávégép. Nincs más dolgunk, mint az őrölt kávé nyíláson bedobni egy tisztító tablettát és elindítani a tisztító programot, ami körülbelül 15 percet vesz igénybe.


husegpont

Várható szállítás (GLS)
2024.06.21
17 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 360 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Tisztítás, ápolás és védelem egyben

A teljesen automata gép optimális ápolása, valamint a tej, a kávé és a víz higiénikus kezelése döntő fontosságú a folyamatosan tökéletes kávé minőség érdekében. A JURA minden teljesen automata gépének karbantartást nem igénylő főzőegysége van, amely egy gombnyomással megtisztítja magát a könnyű karbantartás érdekében.

 

A JURA eredeti tisztító tablettáit, amelyeket milliószor teszteltek, laboratóriumi csapatunk folyamatosan optimalizálja és továbbfejleszt. Az új, háromfázisú tisztító tabletta, amely az intenzív kutatás innovatív eredménye, most még jobb eredményeket kínál a kiegészítő védőfázisnak köszönhetően, amely megvédi teljesen automata gépét az ásványi anyagok okozta lerakódásoktól. Az alkalmazás még mindig egyszerű.

 

A tisztítási folyamat így működik

Egyszerűen elindíthatja a tisztítóprogramot egy gombnyomással.

1. fázis: tisztítás A főzőegységet és a főzőszitát alaposan öblítse le 80 ° C -os forró vízzel. A tisztító tabletta rendkívül hatékony formulája eltávolítja a kávézsír és olajmaradványokat, amelyek ronthatják a kávé ízét és minőségét.

2. fázis: gondozás Másodszor, az ápolási fázisban a speciális hatóanyagok lezárják a megfelelő összetevők felületét, és ezáltal megakadályozzák a kávémaradványok és kávézsírok újbóli leülepedését.

ÚJ 3. fázis: Védelem Az újonnan kifejlesztett, harmadik fázisban az úgynevezett komplexképző szerek megvédik a teljesen automata gépet az ásványok okozta lerakódásoktól.

Az eredmény

2/3 Az innovatív 3 fázisú tisztítótablettákkal egyetlen alkalmazással tisztíthatja, ápolhatja és védheti JURA teljesen automata gépét. Ez biztosítja a higiénikus tisztaságot, a hosszabb élettartamot - és a tökéletes kávéélményt, csésze után. Folyamatosan környezetbarát A JURA-nál a kifejezett öko-intelligenciának ugyanolyan hagyományai vannak, mint az erőforrások és az energia fenntartható felhasználása.

Ezért a JURA csak foszfátmentes készítményt használ az eredeti tisztítótablettákhoz. Az optimalizált formula garantálja a TÜV által hitelesített higiéniát az automata kávégépek számára, és ugyanakkor kíméli a környezetet.


Adatok
Gyártó
Jura
Tömeg
140 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Cser Lilla
2023.10.02
Tökéletes, könnyen használható