Japán stílusú - kifinomult zöld tea porrá őrölve a japán teaszertartáshoz, amit a matcha tálban habosra kevernek bambusz habverő segítségével.
Alapanyaga a kiváló minőségű Tencha zöld tea, amiből a matcha teákat is készítik. A Tenchat a hűtőházakban tárolják, amelyet mindig az igényeknek megfelelően dolgoznak fel Matchává. A Tencha minőségétől és az őrlés mértékétől függően különböző minőségeket állítanak elő.
Színe: világoszöldtől az aranysárgáig terjed
Állaga: lebegő, felhős, ülepedő.
Alkalmas Usucha (híg tea) készítésére.
Termőterület: Kína - Zhejiang, Jinshan
Ízvilág: fanyar, jellegzetes, diós
Tárolása: Fénytől, hőtől védjük a teát. Felbontás után hűtőszekrényben tartandó!
Felbontás után javasolt 1-2 hónapon belül elfogyasztani.
Kiszerelés: 40g