Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Átlagos értékelés:
4.8 (5 vélemény)
(4)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kiss Katalin
2023.12.31
Mióta Philips automata kávéfőzönk üzembe lett helyezve, csak ezt a vízkőmentesítő folyadékot használjuk. A használati útmutató is ezt ajánlja, Egyszer próbálkoztam általános készítménnyel, utána hamarabb kellett ismételni a tisztítási műveletet. Ebben a boltban -karácsonyi ünnepkör ellenére is- rendkívül gyorsan feldolgozták megrendelésem, s hamar meg is érkezett a csomag.
Stadler Mihály
2023.12.10
A termékről még nem tudok véleményt írni, mert még nem kellett használnom, de az előzetes tájékoztatás a kiszállítás patent volt.
Csanádi Ildikó
2023.11.22
Igazából nem tudok véleményt nyilvánítani a termékről.. A kávé gépem kiirta, hogy végezzem el a vízkő mentesítés. Ami a művelet végén kijött folyadék ugyan olyan tiszta volt mint amit előtte beletöltöttem...

A cég viszont szuper, korrekt és gyors, és árban is jó...
Attila
2023.11.20
Csak azért nem adok 5 csillagot, mert maga a termék nem tökéletes. A vízkőoldó folyadékot a https://www.kaveverzum.hu/ weboldalon vásároltam meg. A bolt gyorsan szállította le a palackot. A fizetés és a megrendelés is egyszerű volt, ezért ajánlom ezt a boltot. Nem úgy a Philips céget. A saját boltjukban ugyanezt a terméket dupla áron árulják. Nincs magyar használati utasítás. Pofátlanság. Azt se értem, ha napi 1-2 kávét iszom, és szűrt vizet használok, miért kell az automatát vízkőmentesíteni?
László Heidekker
2023.03.18
OK
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza