Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól (GLS) |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Segíthetünk?  +36 70 578 8141

info@kaveverzum.hu

Scanpart Brita INTENZA+ CA6702 kompatibilis vízlágyító szűrő
Scanpart Brita INTENZA+ CA6702 kompatibilis vízlágyító szűrő
3 590 Ft

Scanpart Brita INTENZA+ CA6702 kompatibilis vízlágyító szűrő

Scanpart Brita INTENZA+ CA6702 kompatibilis vízlágyító szűrő
Scanpart Brita INTENZA+ CA6702 kompatibilis vízlágyító szűrő

A Scanpart Brita intenza+ vízszűrő patront megegyezik a Philips Saeco 6702-es modelljével és remek helyettesítő termék kedvezőbb áron.

Kifejezetten arra tervezték, hogy automata kávéfőzőjét megóvja a vízkőtől. Megszűri a vizet, ezáltal intenzívebb aromát és tisztább ízt biztosít a kávénak.


A szűrő kapacitása 50 liter vagy 2 hónap.


husegpont

Várható szállítás (GLS)
2024.06.21
3 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 72 Ft
Mennyiségi kedvezmény
4+  db
-400 Ft/db
3 190 Ft/db
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A készülékek vízrendszerében, kemény víz használata esetén, rövid idő alatt vízkőlerakodások képződnek melyek eldugíthatják és károsíthatják a belső rendszert, melyet a víz hevítése (a fűtőegységekben) tovább fokoz.

A hálózati vízben számos íz élményre káros anyag (klór, fémek, réz, ólom...), fordulhat elő, melyet szintén érdemes kiszűrni, hiszen a kávé 98%-ban vízből áll, ezért kiemelten fontos a megfelelő aroma és íz anyagok kioldódáshoz a tökéletes minőségű friss víz.

A vízlágyító szűrők használatával biztosítható, hogy tiszta, szűrt, lágyított víz kerüljön a kávégépbe megelőzve a vízkőlerakodásból és a nem megfelelő aromakioldódásból adódó problémákat.

Az ioncserélő technológia és az aktív szén szűrő eltávolítja a vízkövet alkotó anyagokat és a az apró szennyező részecskéket, szagokat a vízből még mielőtt azok bejutnának a kávégép belső egységeibe, így nagy mértékben csökkenti a vízkő lerakodásos meghibásodásokat, meghosszabbítja készüléke élettartamát, jobb aromakioldódást és finomabb ízű kávét eredményezve.

A vízszűrő beállítását az adott terület vízkeménységéhez lehet igazítani. Egyszerűen forgassa el a beállító gyűrűt Intenza+ vízszűrőn.

Lágy víz esetén állítsa A pozícióba, közepes keménységű víz esetén B pozícióba (gyári beállítás), kemény víz esetén pedig C pozícióba. Ez optimális vízkő elleni védelmet nyújt, valamint a legjobb ízt biztosítja.

Vízszűrő aktiválása

A szűrő megfelelő működéséhez aktiválja a vízszűrő patront az alábbi módon:

  1. Távolítsa el a vízszűrő patron csomagolását és rázza a szűrőt 5 másodpercig
  2. Merítse a vízszűrőt egy edény vízbe fejjel lefelé úgy, hogy azt a víz teljesen ellepje. Enyhén nyomja meg a szűrő oldalát és várja meg amíg minden levegőburokét távozik.
  3. Helyezze be a vízszűrőt a kávégép víztartályába

*Mindenképp olvassa el a kávéfőző használati utasítását, mert bizonyos típusoknál a gőzölő csövön keresztül kell engedni néhány dl vizet a vízszűrő teljes aktiválásához és megfelelő működéséhez.


Adatok
Gyártó
Scanpart
Tömeg
110 g/db
Csomagajánlatok
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!