Finom piros gyümölcsös ízvilág és egy csipet magnézium a gyümölcsös ellazulásért. A céklapor természetes rózsaszín árnyalatot kölcsönöz az italnak. Vegán, mesterséges színezékek és aromák nélkül.
Gyors és egyszerű elkészítés: 2 teáskanál (10 g) 200 ml tejben vagy növényi italban.
Forró italként vagy jegesen is fogyasztható. A nyári hónapokban jéghidegen valódi frissítő élményt kínál!

Összetevők:

Porcukor (cukor, burgonyakeményítő), növényi rost, természetes aromák, céklalé por (koncentrált céklalé, maltodextrin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav), sűrítőanyag: xantángumi, ásványi anyagok: magnézium-citrát. Nyomokban gluténtartalmú gabonaféléket, tejet, tojást, szóját, dióféléket, zellert és szulfitokat tartalmazhat.