A Hario Mizudashi, minőségi, tartós üvegből készült hidegáztatásos kávékészítő eszköz, amely kínálatunkban kétféle méretben érhető el: 0,6 és 1 literes kapacitással. Az eszközhöz tartozik egy finom szövésű szűrő. Ebbe kell helyezni a durva szemcseméretre őrölt kávét. A finom szűrő meggátolja, hogy a kész italba zacc maradványok kerüljenek.
Miután elkészült a kávéd, a hűtőben töltött 8-16 óra pihenés után, egyszerűen vedd ki a szűrőt a Mizudashi-ból és helyezd vissza a műanyag fedelet. Az eszköz ezután kiöntő kancsóként használható.
A szűrő alja egyszerűen lecsavarható, így a zaccot könnyedén el tudod távolítani (ha tudod használd a kertben, jót tesz a növényeknek, ha nincs ilyen lehetőséged akkor mehet a kukába). Ezután folyó csapvíz alatt öblítsd el a szűrőt.