A Chocorich étcsokoládéval bevont, szamócapálinkával töltött drazsé.
A magyar kézműves termékek titka, hogy igazán különleges hazai pálinkákkal készülnek, prémium minőségű, legalább 56%-os kakaótartalmú étcsokoládéval párosítva. A végeredmény egy harmonikus ízvilág, ahol sem az alkohol, sem az édesség sem dominál, egyszerűen minden összhangban van.
A Chocorich pálinkával töltött termékei 4 féle ízesítéssel készülnek:
- Szilva
- Körte
- Barack
- Szamóca
A csomagolásra is különösen nagy hangsúlyt fektettek, mind a négy íz csomagolásán Magyarország jellegzetes épületei, ételei és állatai szerepelnek.
A Chocorich készítése során számos kézműves munkafolyamatot alkalmaznak, kiegészítve a drazsékészítés modernebb technológiai megoldásaival. A technológia érdekessége, hogy a pálinka nem érintkezik közvetlenül a csokoládéval. A folyadék először egy cukorkéregbe kerül, majd azt mártják bele a csokiba, ezt követően megdermesztik, fényesítik, majd legvégül csomagolják.