Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Rhinowares Classic  tejhabosító kancsó 360ml
Rhinowares Classic tejhabosító kancsó 360ml
3 990 Ft

Rhinowares Classic tejhabosító kancsó 360ml

Rhinowares Classic  tejhabosító kancsó 360ml
Rhinowares Classic  tejhabosító kancsó 360ml
Rhinowares Classic  tejhabosító kancsó 360ml
Rhinowares Classic  tejhabosító kancsó 360ml

A Rhinowares calssic tejhabosító kancsó fontos részét képzi a baristák eszköztárának. A cappuccino, latte és egyéb tejes italokhoz szükséges tejhab elkészítésében van segítségünkre.

 

Oldalának speciálisan kialakított dőlésszöge és keskeny csőre miatt latte arthoz kiváló kellék.

 

Kapacitása: 360 ml

 

Anyaga: Nemesacél, 0,7 mm-es anyagból készült


husegpont

Szállítási idő
1-3 Munkanap
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 80 Ft
Részletek

A tejhabosító kancsó a hideg tej felgőzöléséhez (gőzkarral) és kiöntéséhez (latte art) lett tervezve. Mivel nem tapadás mentes a belseje és könnyen átforrósodik (leégne benne a tej), ezért nem ajánljuk tűzhelyen való melegítésre!

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.


Adatok
Gyártó
Rhinowares
Tömeg
190 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek