Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Sage BES003 Tejhabosító kancsó, beépített hőmérővel, 480 ml
Sage BES003 Tejhabosító kancsó, beépített hőmérővel, 480 ml
12 990 Ft

Sage BES003 Tejhabosító kancsó, beépített hőmérővel, 480 ml

A Sage BES003 tejhabosító praktikus eszköz tej melegítéséhez és habosításához – így kedvenc kávéja elkészítéséhez.

A stílusos kialakítás mellett rendkívül hasznos a speciális kiöntőcsőr, amely ideális "Latte art" - kávéművészethez.

A beépített hőmérő segít az optimális 55-65 hőfokos tejhőmérséklet beállításában, melynek következtében édes és krémes tejhabot kapunk.

Minőségi nemesacél 480 ml-es űrtartalommal.


husegpont

Szín
Inox
Szállítási idő
1-3 Munkanap
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 260 Ft
Részletek

Főbb jellemzők:

  • Nemesacélból készült
  • Beépített hőmérővel
  • 480 ml-es űrtartalom
  • "Latte art" - kávéművészethez ideális kiöntőnyílás
  • Hőfok tartomány: 55° - 75°C
  • Választható mértékegységek: °C vagy °F

Tippek krémes tejhab készítéséhez

 

1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba

 

2. A gőzkarból engedjük ki a vizet

 

3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.

 

4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.

 

5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.


Adatok
Gyártó
Sage
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek