Főbb jellemzők:
- Nemesacélból készült
- Beépített hőmérővel
- 480 ml-es űrtartalom
- "Latte art" - kávéművészethez ideális kiöntőnyílás
- Hőfok tartomány: 55° - 75°C
- Választható mértékegységek: °C vagy °F
Tippek krémes tejhab készítéséhez
1. töltsünk hideg tejet a tejhabosító kancsóba
2. A gőzkarból engedjük ki a vizet
3. Helyezzük a gőzkart a tejbe, merítsük 1,5-2 cm mélyre. A gőzkart támasszuk meg a kancsó csőrével, majd kancsó alját kissé a gőzkar felé döntsük. A tejbe mártott gőzkart a kancsó középpontjától kissé balrva vagy jobbra helyezkedjen el. Így tudunk örvényt kelteni és eldolgozni a buborékokat.
4. Kezdjük meg a gőzölést. Kezünkkel vagy termometer-el kontrolláljuk a tej hőmérsékletét és ügyeljünk rá, hogy a tej hőmérséklete 55-65 celsius fok között legyen. A tej ebben a tartományban lesz édes és megfelelő állagú.
5. Vegyük ki a gőzkart a tejből, majd körkörös fordulatokkal forgassuk át a tejhabunkat és kezdjük el az öntést.