+36 70 578 8141      info@kaveverzum.hu     |     Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól

Tejek és Növényi italok

A különböző tej alapú italok igen kedveltek hazánkban, ahol a természetes módon édes és krémes textúrával készített capccuccino vagy flat white nem csak ízével, hanem látványával is elkápráztat minket. A Latte arthoz 55-65 Celsius fokos hőmérséklet mellett a tej minősége is rendkívül fontos. Minél magasabb a fehérje és zsír tartalom annál könnyebb krémesebb textúrát elérni otthoni körülmények között. Manapság egyre többen rendelkezdnek valamilyen intoleranciával, így az alternatív növényi italok iránti kereslet is megnőtt. Latte arthoz ugyanakkor nem minden alternatív ital megfelelő. Ebben a termékkategóriában különböző növényi alapú italokat és tej különlegességeket gyűjtöttünk össze, amelyekkel igazán élvezetes italokat készíthetsz.

2 termék 1 2
KávéVerzum ajándékutalvány
Szállítási idő:
2-5 Munkanap
5 000 Ft

A Növényi tejekből elsősorban a zab és a mandula "tejek" azok amelyekkel a legegyszerűbben készíthetünk krémes tejhabot. Ugyanakkor a hagyományos tejekhez képest nagyobb odafigyelést igényel, mert könnyű elrontani a végeredményt. Ha nem figyelünk és túlhevítjük akkor hamar megjelennek benne kellemetlen, égett ízjegyek, illetve a hagyományos tejhez képest is rövidebb idő alaptt szétesnek. Kezdőknek javasoljuk, hogy használjanak valamilyen méreőeszközt a tejhabosító kancsóhoz, szalag hőmérőt vagy thmermometer-t.