Szállítási díjak   |   Ingyenes szállítás 35.000 Ft-tól   |  Hűségprogram | Bolt: Dunaharaszti Fő út 178.

Brita Maxtra+ vízszűrő betét 2db
Brita Maxtra+ vízszűrő betét 2db
4 660 Ft

Brita Maxtra+ vízszűrő betét 2db

Brita Maxtra+ vízszűrő betét 2db
Brita Maxtra+ vízszűrő betét 2db

A Brita Maxtra+ vízszűrő betét eltávolítja a káros szennyeződéseket, klórt, nehézfémeket, növény védőszer maradványokat, és jelentősen lágyítja a vizet. A vízszűrő betét nem ad a vízhez szükségtelen adalékokat, ásványokat, megőrzi a víz természetes összetételét, ízét. Származási hely: Németország.

 

A Brita Maxtra szűrőbetét élettartama 150 l/4 hét. Amennyiben a szűrt víz mennyisége nem éri el 4 hét alatt a 150 litert, a szűrőbetétet a szűrt víz mennyiségétől függetlenül is cserélni szükséges. A kancsó tetején lévő kijelző jelzi, amikor szükséges a csere. 

A csomag tartalma 2 db szűrőbetét.


husegpont

Szállítási idő
1-3 Munkanap
Csomag tartalma
4 660 Ft
A vásárlás után járó pontok: 93 Ft
Részletek

A BRITA MAXTRA + szűrőpatronok az eredeti MAXTRA verzió továbbfejlesztett változatai.

A MAXTRA+ szűrőpatronok innovatív "MicroFlow" szűrési technológiája mindig optimális eredményt biztosít, teljesítményük a BRITA németországi laboratóriumaiban végzett több éves kutatás eredménye. A Maxtra+ vízszűrő alkalmazásával a kávé és tea íze, legyen az hideg vagy forró, érezhetően javulni fog. A szűrt víz használatával a vízkő többé nem rakódik le a készülékeken, és élettartamuk meghosszabbodik. A vízszűrő patronok 100%-ban újrahasznosíthatók.


Adatok
Gyártó
Brita
Tömeg
282 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!