A magashegység régiójának nagyjából 20%-át teszi ki a kávétermelés. A terület sűrűn erdősített, a képet pedig hatalmas hegyek és völgyek váltakozása gazdagítja. Ennek köszönhető a tartósan alacsony átlaghőmérséklet.
A kávé a Kindeng mosóállomásról került hozzánk, Jikawa tartományból. A tétel tulajdonképpen egy hatalmas blend: a malom nagyjából 1500 helyi kistermelőtől vásárolja fel a terményét. Átlagosan 1-2 hektáros farmokról beszélhetünk, a talaj pedig javarészt homok, agyag vagy mész. A cseresznyéket átvétel után kézzel leválogatják, majd minőségi kategóriákban szortírozva kerülnek emelt ágyakra, száradni. Az egyenletesség érdekében naponta többször is kézzel átforgatják a tételeket az általában egy hónapig tartó folyamat során. Amint a kávé egyenletesen száraz, kezdődhet a zsákolás és a pihentetés, hogy aztán megkezdje hosszú útját a világ különböző pörkölőibe. A natural feldolgozás egyébként igencsak ritka a régióban – 2020-ban kezdtek el foglalkozni vele.